Ovakozlu İlkokulu

Vizyon: Yaşamayı, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, Dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen, Bilime ve bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan, öğrenme isteği kazanmış, düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve çağına sorumlu, Sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren, ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEKTİR.

Misyon: Eğitim öğretim faaliyetini sürdüren bir ilköğretim okulu olarak; •Eğitim öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak, •Okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, •Üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, •Birbirlerine karşı saygılı, çalışkan, ahlaki değerleri yüksek, çağdaş ve demokratik öğrenciler yetiştirerek; çevreyi etkileyerek, topyekûn değişim ve kalkınma sağlamak.

Başarılar:

Servis Bilgisi: VAR
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (0442) 5236025

WEB - https://ovakozluilkokulu.meb.k12.tr

Adres - OVAKOZLU MAH. OVAKOZLU CADDESİ KÜME EVLERİ NO 35/1 HINIS / ERZURUM

Adres - OVAKOZLU MAH. OVAKOZLU CADDESİ KÜME EVLERİ NO 35/1 HINIS / ERZURUM

Ulaşım Öğretmenler ilçede ikamet etmekte ve okula ulaşımları servis aracılığı ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 24 km / 174 km